2017-05-29 12:50:19• hírek • Szatmár.ro

Magyarországi HBO-sorozatban szerepel Czintos József

A Harag György Társulat örökös tagja és egykori igazgatója a Terápia című sorozatban kapott szerepet.

Befejező évadához ért a Magyarországi HBO által gyártott Terápia című sorozat. A terápiára járók között pedig egy szatmáriak számára ismerős arcot is felfedezhetünk: Czintos Józsefet, a szatmárnémeti magyar színtársulat örökös tagját és egykori igazgatóját.

A filmben Sándort alakítja. Mióta fia és menye magukhoz költöztették Erdélyből, a férfi egyre jobban magába fordul. A felesége halála óta nem tud túllépni a gyászon. Úgy véli, hogy neki nincs szüksége pszichológusra, mégis összebarátkoznak Andrással, a sorozat főszereplőjével, aki beszélgetéseik során felismeri: Sándor egész életében elnyomott érzései akár veszélyessé is tehetik őt a környezetére.

A Terápia egy izraeli sikerszéria adaptációja, amely megjelent angolul, németül, franciául, olaszul, lengyelül és svédül is. A történet alapja a pszichoterápia zárt ajtók mögötti folyamatának bemutatása, megismertetése az emberekkel. Ezt öt pácienst végigkísérve mutatja be a nézőknek. A sorozat rávezet arra, hogy nem szégyen segítséget kérni, és szakemberhez fordulni problémáinkkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: